Vaikka moderni työnteko monelle tarkoittaa viimeisimpiä tuottavuuden työkaluja, ergonomisia olosuhteita ja kasvavassa määrin työnantajan tarjoamia itsensä kehittämisen sekä hyvinvoinnin palveluita - niin silti yhä useampi suomalainen on poissa töistä henkisen uupumuksen tai pahoinvoinnin takia.

 

Tämä ei tule kalliiksi ainoastaan yrityksille, ja yhteiskunnalle, vaan myös tarkoittaa jopa vuosien henkisiä kärsimyksiä työntekijöille.

Siksi olemme onnellisia, että meillä Ränchillä on kunnia auttaa tätä ongelmaa taklaavaa uudenlaista yritysten terapiapalvelua, Winnie Works Oy:tä, tavoittamaan yritykset tyylikkään ja merkityksellisen vaikutusmarkkinoinnin keinoin.

Tutustu yhteistyöhön alta, mutta ennen kaikkea laita Winnie Works seurantaan ja levitä sanaa onnellisemman työyhteisön mahdollisuuksista.

winnieworks.fi

 

Henkilökuvat

Kuvasimme Winnie Works Oyn perustajasta ja toimitusjohtajasta Karolina Haapaniemestä personaaliiset kuvat kauniissa Keskuskirjasto Oodissa.

 
 

Graafinen suunnittelu

Winnie Works sai Ränchiltä uuden logon usealla eri versioinnilla, sekä käyntikorttipohjan.

Some-mainonta

Uusi palvelu, yritys ja brändi ansaitsivat vauhdikkaan alun, joten toteutimme Winnie Worksille Facebook ja Instagram mainontaa A/B testaus hengessä. Parhaiten performoinut mainos buustattiin kyseisissä kanavissa, sekä jalostettiin myös LinkedIn mainokseksi.

 

Valmiina aloittamaan tyylikkään ja merkityksellisen vaikutusmarkkinoinnin?

© 2020 Ränch. Tyylikästä ja merkityksellistä markkinointia.