Uutta Myyntiä Tänään

Yrittäjien innovatiivisuus, luovuus ja reaktionopeus laitetaan nyt uhkaavan epidemian haastavina aikoina testiin.

Mitä tehdä kun asiakkaat ovat eristäytyneet koteihinsa?

Vie tuotteesi ja palvelusi koteihin verkkokaupalla, verkkokursseilla ja videolla!

Miten lisätä myyntiä tänään?

Nyt ei ole aika jäädä vellomaan itsesäälissä tai panikoimaan somessa.

Meidän yrittäjien supervoima on keksiä uusia tapoja ratkaista ihmisten ongelmia. Nyt monella on uusia ongelmia edessä, jotka meidän

täytyy ratkaista 👊

Epidemian aikana ihmiset viettävät moninkertaisen määrän aikaa kotona ja verkossa. Verkosta tilattavat tuotteet ja palvelut, etätapaamiset, itsensä kehittäminen verkossa ja verkon yli kulutettava viihde tulevat entistä tärkeämmäksi.

Kuinka sinun yrityksesi voi saavuttaa kotona olevat ihmiset ja työntekijät, ja auttaa heitä tässä tilanteessa tänään?

 

Auta asiakkaitasi verkossa

Verkkokaupalla

Onko sinulla kivijalka tai kahvila?

 

Onko yritykselläsi tuotevalmistusta tai jopa isompi tehdas?

 

Oli liiketoimintasi sitten B2C tai B2B kentässä, niin saamme sinulle verkkokaupan pystyyn jopa päivässä.

Yhdistämme verkkokauppasi maksuttomaan, mutta tehokkaaseen some-kampanjaan, jolla tavoitamme juuri sinun kohderyhmäsi jo samana päivänä.

Norm. 3500 € (alv 0%)

Tarjous 1500 € (alv 0%)
Verkkokurssilla

Personal trainer, valmentaja, ohjaaja, konsultti tai tiimi edellä mainittuja - olet jo varmaan alkanut siirtämään asiakaskohtaamisia Skypeen tai Hangoutsiin.

Epidemian aikana ihmisillä on kuitenkin aikaa panostaa itsensä kehittämiseen vielä enemmän.

Skaalaat osaamisesi jo tänään yhdistämällä videota, kuvia ja pdf:iä sisältävän kurssin maksuttomaan, mutta tehokkaaseen kohdistettuun some-kampanjaan.

Norm. 5000 € (alv 0%)

Tarjous 2500 € (alv 0%)
Videokoulutuksella

Jos tuotettasi tai palveluasi ei voida toimittaa verkon tai postin kautta, niin käytä tämä aika hyödyksesi  auttamalla asiakkaitasi hyödyntämään tuotteita ja palvelujasi vielä enemmän tulevaisuudessa.

Videokoulutus webinaarin ja sen tallenteen muodossa on skaalautuva keino valmentaa olemassaolevia ja saavuttaa uusia asiakkaita.

Yhdistämmme laadukkaan videokoulutuksen maksuttomaan, mutta tehokkaaseen some-kampanjaan.

Norm. 5000 € (alv 0%)

Tarjous 2500 € (alv 0%)

Verkkokauppa

Verkkokauppa pystyyn jopa päivässä? Onnistuu!

 

Me suunnittelemme, toteutamme ja kehitämme yrityksesi ja brändisi näköisen verkkokaupan moderneilla ominaisuuksilla videogallerioista liidigenerointityökaluihin, ja yhteisöpalveluista markkinoinnin automaatioon.

Olemme Pohjoismaiden johtava Wix -kumppani. Käytössämme on tämän edistyksellisen verkkokauppa-alustan viimeisin osaaminen ja kattavin tuki.

Maksuton some-kampanja

Mikä on maksuton some-kampanja?

Se on kampanja, jossa käytämme ilmaisia työkaluja ja verkostoa tavoittamaan tarkan kohderyhmäsi brändillesi rakennetulla laadukkalla some-sisällöllä ilman maksettua mainontaa.

Kyseessä ei siis todellakaan ole mikään hätäinen postaus yrityksenne some-kanaviin, vaan kyseessä on tarkasti targetoitu kampanja aiheesta, joka tuottaa asiakkaillesi lisäarvoa tänä epävarmana aikana.

Verkkokurssit & Videot

Epidemian aikana ihmiset viettävät paljon aikaa kotona ja verkossa. Liikkumisen vähennettyä meillä on enemmän aikaa myös itsemme kehittämiselle.

Nyt on loistava tilaisuus siirtää asiakaskohtaamiset verkkoon, tarjota palveluitamme etänä, valmentaa asiakkaita videokursseilla, rakentaa yhteisöä webinaareilla ja skaalata liiketoimintaa hyödyntämällä kaikkia näitä myöhemmin tallenteina.

Ränch on ketterän ja laadukkaan videotuotannon ja digitaalisen sisällön jakelun paras ystäväsi.

Nyt on aika aloittaa

Ajat ovat vaikeat. Monelle meistä yrittäjistä tämä tarkoittaa jopa taistelua yrityksemme selviämisen puolesta. Yhteisömme, tuttavamme ja perheemme kärsivät globaalin epidemian välittömistä negatiivista vaikutuksista.

Nyt on siis aika aloittaa uusi myynnin ja markkinoinnin vaihe. Ei vain itsemme ja yrityksemme, vain kaikkien puolesta. Tarvitsemme nyt yrittäjien sisua enemmän kuin koskaan.

Meille Ränchillä on kunnia olla mukana kanssasi palvelemassa asiakkaitasi uusin tavoin jo tänään.

Mailaa joonas@ranchmarkkinointi.fi

Soita 0404564880

Laita WhatsApp

Ota yhteyttä

© 2020 Ränch. Tyylikästä ja merkityksellistä markkinointia.