Tarinamme

Olemme kolme. Olemme Julia, Joonas ja Johannes.​

Ensin oli Johannes ja Joonas. Johannes ja Joonas ovat veljiä eri vanhemmilta. Johanneksen tausta on videotuotannossa ja Joonaksen myynnissä. Johannes alkoi tekemään markkinointivideoita, jotta Joonas voisi myydä enemmän.

Sitten Joonas alkoi seurustelemaan Julian kanssa. Julia teki pojille verkkosivut, jotta he voisivat myydä markkinointivideoita. Pian he laajensivat Wix verkkosivujen myyntiin ja kokonaisvaltaiseen markkinointiin.​

Johanneksen ja Joonaksen vanhemmat asuvat ränchillä. Kolmikko kokoontui tasaisesti ränchillä myymään enemmän ja tekemään parempia verkkosivuja ja markkinointivideoita. Siitä nimi, Ränch.​

Ränch suomalaisittain, mutta palvelemme brändejä ihan kaikkialla tällä planeetalla.

Tänä päivänä Ränch on mukava ja ketterä markkinointitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen tuoreimmat ja parhaat markkinoinnin työkalut.

 

Olemme saaneet kunnian kumppanoitua digitaalisen markkinoinnin huippujen kanssa ympäri maailmaa, jotta voimme jatkossakin palvella ylivertaisesti, nopeasti ja edullisesti - ja ennen kaikkea tuloksekkaasti.

Hyväntekeväisyys

Ränchin toiminnan keskiössä on halu parantaa myös niiden olosuhteita, joilla ei välttämättä ole samoja mahdollisuuksia oppia ja menestyä kuin meillä ränchillä kasvaneilla.

Olemme sitoutuneet jakamaan osan tuloistamme tahoille, jotka voivat suoraan auttaa maailmaa tulemaan ystävällisemmäksi, tasa-arvoisemmaksi ja luontoa suojelevammaksi paikaksi.

Lahjoitamme:

 

1 % tuloistamme tukemaan kehitysmaiden tyttöjä Planin kautta

1 % tuloistamme ilmastonmuutoksen torjumiseksi WWF:n kautta

Haastamme Sinut

2019 on ensimmäinen vuosi, jolloin tämä 1 % lupauksemme on tehty. Teemme kovasti töitä, jotta tämä lahjoitus olisi mahdollisimman suuri.

 

Vuoden lopussa julkaisemme läpinäkyvät luvut tuloistamme ja lahjoituksistamme ja haastamme myös muut yritykset antamaan takaisin eniten tarvitseville tavalla tai toisella.

 

Meille on tärkeää, että emme vain lahjoita suoraan osaa tuloistamme, vaan myös toimimme  yritysten kanssa, jotka jakavat arvomme. Toivottavasti samalla motivoimme uusia yrityksiä näkemään takaisin antamisen tärkeyden.

© 2020 Ränch. Tyylikästä ja merkityksellistä markkinointia.