Ränch as a Service

Stressaako markkinointi?

Ulkoista se meille edullisesti, nopeasti, tuloksellisesti ja tyylikkäästi 😎

Mikä on RaaS?

RaaS eli Ränch as a Service on yksinkertainen tapa ulkoistaa brändisi tai yrityksesi markkinointi sitä intohimoisesti duunaavalle Ränchin porukalle.

Yhdellä edullisella hinnalla saat kaikki markkinoinnin aktiviteetit tarkasti suunniteltuna ja toteutettuna.

Määriteltyjen tavoitteiden pohjalta seuraat raportointia, jatkuvaa optimointia ja nautit tuloksista 🔥

Vertaile paketteja

Verkkosivut

Verkkosivut, verkkokauppa, nettisivut, kotisivut - rakkaalla lapsella on monta nimeä.

 

Me suunnittelemme, toteutamme ja kehitämme yrityksesi tai brändisi näköisen saitin moderneilla ominaisuuksilla videogallerioista liidigenerointityökaluihin, ja verkkokaupoista ja markkinoinnin automaatio koneisiin.

Olemme Pohjoismaiden johtava Wix -kumppani, jolloin käytössämme on tämän edistyksellisen verkkosivualustan viimeisin osaaminen ja kattavin tuki.

Sisällöntuotanto

Ränch Sisältöstudio tarjoaa ajantasaisen laadukkaan kaluston, vuosikymmenen kokemuksen erilaisista tuotannoist ja liiketoimintan tavoitteisiin pohjautuvan sisältöstrategian.

Filmituotantoihimme kuuluu brändivideot, TV-mainokset, some-mainokset, asiakastarinat, tapahtumavideot ja palveluvideot. Kuvaukset järjestyy valitussa lokaatiossa tai studiolla.

Teemme myös podcästit ja valokuvaukset samalla ammattitaidolla - myös yhdistettynä sisältöjen jakeluun ja jatkuvaan optimointiin.

Seuranta & Optimointi

Onnistuneen markkinoinnin mahdollistaa jatkuva oppiminen ja oppien pohjalta suunnan tarkentaminen.

Modernit digitaaliset työkalut mahdollistavat selkeät realiaikaiset dashboardit ja kattavat raportit, joiden pohjalta voimme jatkuvasti ohjata tekemistä kohti tavoitteiden täyttymistä ja niiden yli.

Hienot mittarit ja ylöskirjatut tavoitteet ei kuitenkaan yksin riitä. Avoin ja tiivis kommunikaatio on avain onneen.

Valmiina aloittamaan?

Olisiko aika lopettaa suunnittelu, sekä usean palikan ja työkalun pompottelu?

Meiltä saat pysyvän tiimin, intohimoisen tekemisen ja modernit markkinoinnin aktiviteetit toteutettuna tavalla, jota asiakkaasi rakastavat.

Etkä sitoudu meihin kuin kuukausi kerrallaan. Voit lopettaa milloin tahansa jos naamat tai tehty työ ei miellytä, ja kaikki tehty jää sinun haltuusi.

Kaikki alkaa tutustumisella. Ota yhteyttä tai sovi alta tapaaminen sopivalle ajankohdalle, niin katsotaan olisimmeko toisillemme sopivat kumppanit.

Mailaa joonas@ranchmarkkinointi.fi

Soita 0404564880

Laita WhatsApp

© 2020 Ränch. Tyylikästä ja merkityksellistä markkinointia.