Mitä tarvitaan yrityksen omien videoiden tekoon?

Videoiden katsominen netissä on kivaa. Vielä kivempaa on videoiden katsominen, joissa on laadukas äänen- ja kuvanlaatu, ja jotka ovat vielä lisäksi valaistu ja editoitu hyvin.


Eli videot toimii. Jos et ole vielä saanut yliannostusta syistä videon ylivertaisuudesta markkinoinnissa, niin tsekkaa nämä 90+ statistiikkaa.


Hyvät uutiset ovat, että me pystymme kaikki nykyisin tekemään edullisesti ja helposti omia laadukkaita videoita. Kyllä, aivan totta, ota käyttöön yrityksesi suurin vahvuus: oma henkilöstö, ja tee sisältöä jota asiakkaasi rakastavat.


Tässä lista työkaluista, fyysisistä ja digitaalisista jotka on Ränchillä on koettu toimivaksi paketiksi omien laadukkaiden videoiden tekoon:


Peruspaketti


Hinta (alv 0%) yhteensä ilman kameraa Macille 132,67 € / Windowsille 157,67 €


Eipä kovin paha hinta paketille, jolla tulet kuvaamaan vuosia vaikka työntekijätarinoita, asiakastestimoniaaleja, tuote-esittelyjä, palveluoppaita tai vaikka toimitusjohtajan terveisiä.

Paketti on kooltaan pieni, ja liikkuu myös helposti mukana, eikä ainakaan vie toimistolla turhaa tilaa.


Jos haluat viedä omien videoiden kuvaamisen seuraavalle tasolle, niin siinä tapauksessa suosittelemme seuraavia lisätyökaluja:


Extrapaketti


Kaikkien listattujen tuotteiden käyttäminen on suhteellisen helppoa, mutta jos haluat tiimillesi kerralla kunnon opastuksen omien laadukkaiden videoiden tekemiseen, niin tarjoamme Ränchillä päivän tai kahden videokoulutusta yrityksille.


Lisäksi oma videovelhomme Johannes on pitämässä Creationsin Katja Alajan kanssa koulutusta mikrovideoiden tekemisestä Helsingissä 21.5.2019. Tämä koulutus on loistava mahdollisuus ottaa haltuun kerralla sekä tarinankerronta että toteutus omalle videosisällölle. Koulutuksesta lisätietoa löydät ProCom ry:ltä.

0 katselukertaa

© 2020 Ränch. Tyylikästä ja merkityksellistä markkinointia.