UKK

Päivitämme jatkuvasti usein kysyttyjä kysymyksiä verkkosivuista ja muista verkko- ja Ränch-asioista. Jos et löydä sitä, mitä etsit tai sinulla ei ole aikaa katsoa ympärillesi, ota meihin yhteyttä ja kysy pois!


Raha


K: Kuinka paljon verkkosivut maksavat?


V: Verkkosivuston kokonaiskustannukset ovat kolmen eri kustannuksen summa: 1. suunnittelu ja tuotanto 2. ylläpito 3. kehittäminen. Me Ränchillä haluamme tehdä kaikki kustannukset läpinäkyviksi ja kohtuuhintaisiksi. Suunnittelu- ja tuotantokustannuksemme ovat verottomina alk. 1000 € verkkosivustolle, jossa ei ole verkkokauppaa, tai alk. 2000 € verkkokaupalle. Ylläpitokustannus on n. 420 € vuodessa, ja siihen sisältyy Wix Premium -liittymä ja sivustolla esiintyvien ongelmien korjaus, joita joskus voi esiintyä eri syistä. Sivuston kehittämiseen ja sivustosi päivittämiseen sovellamme tuntihinnoittelu (ja kyllä, olemme nopeita, erittäin nopeita). Tämä voidaan periä toteuman mukaan tai erikseen etukäteen sovittujen ehtojen perusteella.

K: Kuinka paljon verkkosivujen hosting maksaa?


V: Käytämme Wix.comia kaikille verkkosivuille. Wix tarjoaa erilaisia ​​hosting-palveluita, mutta suosittelemme kahta: 150 € vuodessa maksavaa Unlimited suunnitelmaa sivustoille jotka eivät tarvitse verkkokauppaa, ja 300 € vuodessa maksavaa Business Unlimited -suunnitelmaa verkkokaupoille.

K: Miten maksan palveluistasi?


V: Veloitamme 50% tuotannosta, kun aloitamme sivustosi rakentamisen. Loput 50% tuotannosta veloitamme, kun uusi sivustosi julkaistaan. Ensimmäisen vuoden ylläpidosta, jos haluat sen, veloitamme 100% kun sivustosi julkaistaan. Kehittämisen ja päivittämisen palvelut veloitamme neljännesvuosittain toteuman mukaan tai ennalta sovitun mukaisesti. Saat läpinäkyvän raportin kvartaaleittain veloittamistamme palveluista, jotta näet selvästi, mitä teemme ja kuinka kauan kestää tiettyjen tehtävien suorittaminen. Halutessasi voimme myös sopia ennalta määritetystä kiinteästä hinnasta suuremmille tai pidemmille kehitysprojekteille, joten voit helpottaa budjetin hallintaa. Voit maksaa tilisiirrolla, luottokortilla tai PayPalilla.


Aika


K: Kuinka kauan kestää sivuston rakentaminen?


V: Verkkosivuston rakentaa 15 minuutin ja ikuisuuden välillä. Ränchillä uskomme, että on tärkeää rakentaa sivusto mahdollisimman nopeasti, jotta voit aloittaa asiakkaiden houkuttelemisen ja myydä enemmän mahdollisimman nopeasti. Tämä on hyvä muistaa, koska asiakkaiden houkuttelemiseen ja lisämyyntiin kykenevän verkkosivuston rakentaminen ei missään nimessä tarvitse kestää yli kahta viikkoa. 15 minuuttia ei välttämättä riitä, mutta myös kaksi viikkoa on paljon. Ränchissä meillä on tarkka verkkosivujen tuotantoprosessi, joka rakentaa PK-yritykselle upeat sivut 48 tunnin kuluessa, minkä ansiosta voit luoda uutta liiketoimintaa välittömästi, mutta samalla emme kuluta energiaasi turhaan sivuston suunnitteluun.


Verkkokauppa

K: Mitä maksutapoja verkkokauppani voi hyväksyä?


V: Käytämme Wix-verkkokaupan alustaa, joka hyväksyy tilisiirrot, pankkikortit, luottokortit, PayPalin, Alipayn ja jopa käteisen. Wix kehittää jatkuvasti palveluitaan ja ominaisuuksiaan, ja jos suosikkimaksuasi ei juuri äsken listattu, niin älä huoli, se todennäköisesti tulee pian.

K: Kuinka kauan ennen kuin minun täytyy päivittää sivustoni?


V: Hyvä uutinen: ei ole enää tarvetta tehdä toista uutta verkkosivuprojektia. Tämä on viimeinen. Me lupaamme. Vielä paremmat uutiset: mitä mahdollisuuksia ikinä vastaan tuleekin tai miten markkinat muuttuvatkaan, niin voit päivittää hetkessä sivustosi blogia, kuvia, palvelukuvauksia, värejä tai jopa sivuston ominaisuuksia (emme edes tiedä kaikkia tulevia mahdollisuuksia). Nämä ketterät päivitykset ovat välttämättömiä kilpailukyvyn säilyttämiseksi ja mikä parasta; ne ovat halpoja ja nopeita. Voimme kouluttaa sinua tekemään itse päivityksiä, tai voimme tehdä ne puolestasi.

Prosessi

K: Miten verkkosivut tehdään?


V: Rakennamme PK-yrityksille ja henkilökohtaisille brändeille verkkosivut nopeasti, edullisesti ja kasvattamaan myyntiä. Tämän maagisen yhdistelmän mahdollistamiseksi meillä on tarkka tuotantoprosessi, joka perustuu verkkosivujen asiantuntemukseen. Tutustumme yrityksesi tarpeisiin, jonka jälkeen esitämme sinulle riskittömän ja selkeän verkkosivuehdotuksen yrityksesi tarpeisiin. Jos hyväksyt ehdotuksemme, rakennamme kommenttikierroksien kautta palasen kerrallaan, kunnes pian uudet verkkosivusi julkaistaankin. Voit lukea lisää prosessistamme täältä.

K: Mistä tiedän millaiset verkkosivut tarvitsen?

V: Käymme kanssasi keskustelun, jossa tutustumme brändiisi, liiketoimintaasi ja toimialaasi. Konsultoimme alusta alkaen juuri tarpeisiisi sopivan verkkosivuratkaisun, ja autamme sinua päivittämään sivustoasi matkan varrella liiketoimintasi tarpeiden mukaan.

K: Voinko seurata kun verkkosivuani rakennetaan?

V: Ehdottomasti. Voit seurata koko prosessia reaaliajassa. Voit myös halutessasi kommentoida prosessin eri vaiheita ohjaamaan sivut juuri haluamaasi lopputulokseen.

K: Miten lähetän tiedot ja tiedostot verkkosivujen tekemiseen?

V: Käytämme suojattua Google Drive -kansiota, jota käytämme vain ja ainoastaan sivustosi rakentamista ja päivittämistä varten. Tähän sinulle dedikoituun Google Drive -kansioon annamme sinulle selkeät ohjeet tiedostojen lataamiseen. Jos haluat jakaa meille tietoja ja tiedostoja toisessa digitaalisessa muodossa, kuten toisessa Google Drive -kansiossa tai Dropboxissa, niin se on myös ok.


Sisältö

K: Kuka kirjoittaa tekstejä verkkosivuilleni?

V: Teksti-sisällöt, kuten blogit, testimoniaalit ja tuotekuvaukset voimme kouluttaa sinut itse julkaisemaan suoraan verkkosivuillesi, tai voimme vastaavasti kirjoittaa ja julkaista tekstit sinulle.

K: Miten saan verkkosivuilleni kuvat ja videot?

V: Ränchillä tunnemme kuvat ja videot. Suosittelemme, että käytät olemassa olevia kuvia ja videoita niin kauan kuin ne tukevat yrityksesi tavotteita (autamme sinua arvioimaan niitä). Voimme myös löytää tai ottaa verkkosivuillesi uusia kuvia ja videoita. Meidän oma valo- ja videokuvaaja Johannes ottaa kokemuksella ja ammattitaidolla henkilökuvat, tuotekuvat sekä kuvaa brändivieot ja asiakastarinat.

Alusta

K: Missä verkkosivuni rakennetaan ja ylläpidetään?

V: Sivustosi on rakennettu Wixillä joka tarjoaa monipuolisen ja helppokäyttöisen julkaisualustan sekä hosting-, eli ylläpitopalvelun, jossa on jopa 50 Gb:n tallennustila tiedostoillesi. Wix on globaaleilla markkinoilla merkittävä verkkosivupalveluntarjoaja, joka on perustettu vuonna 2006 ja jolla on tällä hetkellä 2400 työntekijää ja miljoonia käyttäjiä. Yksi Ränchin suosikki asioista Wixissä on heidän omistautumisensa jatkuvaan kehitykseen. Wixillä on palvelimia eri puolilla maailmaa, jossa verkkosivusi sijaitsevat. Jos haluat lukea miten Wix hallitsee verkkosivusu tietoja, niin tutustu heidän tietosuojakäytäntöihin.

K: Voitteko työskennellä Wordpressin, Drupalin tai muiden alustojen kanssa?

A: Emme. Olemme lojaali Wix Expert -yhteistyökumppani, joten työskentelemme yhdessä Wixin kanssa kehittääksemme voittavia verkkosivuja. Miksi? No, me kokeilimme eri vaihtoehtoja, ja itseasiassa olemme aikaisemmin rakentaneet monia verkkosivustoja muiden alustojen kanssa. Mutta Wix voittaa ne kaikki yhdistämällä hinnan, palvelun, ominaisuudet, ketteryyden ja vapauden luoda mitä tahansa.

K: Voitteko päivittää vanhaa verkkosivuamme?

A. Jos se on rakennettu Wixin alustalla, kyllä, mutta useimmiten suosittelemme, että aloitamme tyhjästä varmistaaksemme, että saat nykyaikaisen ja ketterän verkkosivuston jonka ansaitset. Jos nykyinen sivustosi on rakennettu toisella alustalla, emme päivitä sitä, sillä käytämme vain Wixiä rakentamaan PK-yrityksille ja henkilökohtaisille brändeille myyntiä lisääviä verkkosivuja.


Verkkotunnus

K: Voinko saada minkä tahansa osoitteen verkkosivuilleni?

V: Voit saada mitä tahansa osoitteita verkkosivuillesi, kuhan ne eivät ole jo muilla käytössä. Ränch-sivuston ylläpitosopimus sisältää Wix Premium -palvelun, joka sisältää yhden .com -osoitteen. Kaikki muut haluamasi verkkotunnukset lisätään ylläpitokustannuksiin. Voit tarkistaa, mitkä .fi -osoitteet ovat saatavilla ja millä hinnalla osoitteessa domainhotelli.fi.

K: Kuinka kauan omistan verkkotunnukseni?

V: Voit ostaa oikeuden verkkotunnukselle yhdestä viiteen vuoteen kerrallaan. Verkkotunnukselle voi kuitenkin asettaa automaattisen uusimisen, joten voit periaatteessa omistaa verkkotunnuksen niin kauan kuin haluat. Voimme hallita verkkotunnuksiasi osana sopimusta, tai voimme opastaa miten itse hallita niitä.


Ränch


K: Milloin Ränch perustettiin?

A: Joonas ja Johannes alkoivat tehdä videoita yhdessä vuonna 2016, joiden myyminen vaati verkkosivuston vuonna 2017. Samana vuonna Juliasta tuli osa trioa, ja vuonna 2018 liiketoiminta laajeni verkkosivusuunnitteluun. Niinpä virallisesti Ränch perustettiin vuonna 2017 ja verkkosivujen liiketoiminta alkoi vuonna 2018.

K: Kuinka monta sivustoa Ränch on rakentanut?

V: Vuoden 2019 alussa Ränch on rakentanut kymmenen julkaistua PK-yritysten verkkosivustoa.

K: Minkälaisten ​​yritysten kanssa Ränch toimii?

V: Teemme yhteistyötä PK-yritysten ja henkilökohtaisten brändien kanssa ympäri maailmaa. Emme ole erikoistuneet mihinkään toimialaan, koska olemme huomanneet, että PK-yritykset ja henkilökohtaiset brändit kaikilta toimialoilta voivat hyötyä samoja periaatteita hyödyntävistä nykyaikaisista verkkosivuista. Tärkeintä on pysyä ketteränä, pitää silmät auki ja testata uusia ominaisuuksia. Yksi asia on kuitenkin varma: emme toimi yritysten kanssa, jotka eivät edusta arvojamme (arvomme ovat: ystävällisyys, tasa-arvo ja luonnon suojelu).

K: Kuka on yhteyshenkilöni Ränchillä?

V: Suunnittelu- ja kehitysvaiheessa Julia ja Joonas auttavat valitsemaan yrityksesi tavoitteiden mukaiset ominaisuudet ja sisällöt. Rakennus vaiheessa työskentelet Julian kanssa, jotta sivustosi saadaan julkaistuksi nopeasti. Kuvien ja videoiden tarpeissa työskentelet Johanneksen kanssa, joka auttaa sinua hankkimaan tai tuottamaan tarvitsemanne visuaalisen sisällön.


0 katselukertaa

© 2020 Ränch. Tyylikästä ja merkityksellistä markkinointia.