Meistä

Ränch on nuori yrittäjien markkinointitoimisto toisessa polvessa, jolla on polttava halu auttaa toveri-yrittäjiä markkinoinnin keinoin.

Mitä teemme?

Autamme yrittäjiä ja järjestöjä tekemään maailmasta paremman paikan selkeällä ja systemaattisella markkinoinnilla. 

Teemme suunnitelman, valitsemme oikeat teknologiat ja aktiviteetit ja toteutamme ne.

sää ja mää
Modern Office

Visio

Visiomme on luoda positiivisen vaikutuksen vallankumous, jossa yrittäjät käynnistävät positiivisen muutoksen itsessään, asiakkaissaan ja yhteisöissään.

Parempi maailma on paikka, jossa kasvamme yhdessä toisiamme kunnioittaen ja auttaen. Positiivisen vaikutuksen ydinarvomme ovat tasa-arvo, huolenpito, kasvu, vapaus ja rakkaus.

Missio

Ränchin missio on olla positiivisesti vaikuttavien yrittäjien ja järjestöjen johtava markkinointikumppani.

 

Tarina

Ränch on toisen polven markkinointitoimisto.

 

Vuonna 1993 perustettu Markkinointisuunnittelu Kylliäinen Oy palveli alun perin suomalaisia myymäläketjuja myymäläsuunnittelulla, asiakasohjelmalla, printillä ja TV-mainonnalla.

2018 Joonas Kylliäinen, hänen vaimonsa Julia Kylliäinen ja Joonaksen velipuoli Johannes Terhemaa toivat yritykseen uuden liiketoiminnan haaran yrittäjille räätälöidyistä markkinointivideoista ja verkkosivuista. Joonas ja Johannes kasvoivat maalla, jota kutsutaan Ränchiksi.

Vuonna 2020 video- ja verkkosivuliiketoiminta laajeni yrittäjiä palvelevaksi kokonaisvaltaiseksi markkinoinnin kehitystyöksi ja tiimi laajeni liiketoimintakehityksen ja strategian kovilla osaajilla Ronny Erikssonilla ja Tomi Haapalalla.

marika-125
 
Image by Victor Nnakwe

Prosenttiklubi

Ränchin toiminnan keskiössä on halu parantaa myös niiden olosuhteita, joilla ei ole samoja mahdollisuuksia oppia ja menestyä kuin meillä Ränchiläisillä.

Jaamme osan tuloksestamme tahoille, jotka voivat suoraan auttaa maailmaa tulemaan ystävällisemmäksi, tasa-arvoisemmaksi ja luontoa suojelevammaksi paikaksi.

Lahjoitamme tuloksestamme:

 

1 % tukemaan kehitysmaiden tyttöjä Planin kautta

1 % ilmastonmuutoksen torjumiseksi WWF:n kautta

Teemme läpinäkyvän julkisen lahjoituksemme joka joulu. Ensimmäisen lahjoituksemme teimme jouluna 2019, jolloin lahjoitimme 280 € Planille ja 280 € WWF:lle.

Haastamme yrittäjät liittymään Prosenttiklubiin ja lahjoittamaan prosentin tuloksestaan itse tärkeäksi kokemalleen asialle.

Voit vapaasti kopioida tämän sivun Prosenttiklubin tekstiä omille sivuillesi ja sosiaalisen median kanaviisi.

Voit ladata Prosenttiklubin logon täältä.

Jos haluat keskustella ideoista tai yhteistyömahdollisuuksista hyväntekeväisyysjärjestön auttamista koskien, niin olethan yhteydessä Ränchin Joonakseen soittamalla 0404564880, WhatsAppilla tai sähköpostilla joonas@ranchmarkkinointi.fi

 

YRITTÄJÄN MARKKINOINTIVINKIT

Tilaa kerran kuussa ilmestyvät blogit  suoraan sähköpostiisi

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube