Ränch Tomi Haapala ja Joonas Kylliäinen

Innovaatioseteli

Hyödynnä 4000 € tuki uuden tuotteen tai palvelun kehitykseen

Voisiko tuotteesi tai palvelusi hyötyä digitaalisesta boostista? Tai onko sinulla ihan uusi idea jonka haluat nopeasti lentoon?

Autamme Ränchillä yrittäjiä ja yrityksiä kehittämään uusia kasvumahdollisuuksia Business Finlandin Innovaatiosetelillä, Olemme mukanasi hakemuksen tekemisestä loppuraportointiin.

Sovi tapaaminen, niin jutellaan lisää.

Mikä?

Mikä Innovaatioseteli on?

Innovaatioseteli on Business Finlandin 4 000 € (alv 0%) tuki PK-yrityksille nopeasti kehittämään ja testaamaan kansainvälistä kasvupotentiaalia omaavia tuotteita ja palveluita.

Innovaatiosetelissä on 1 000 € (alv 0%) omarahoitusosuus, eli yhteensä setelin arvo on 5 000 € (alv 0%), joka on käytettävä ulkopuoliseen osaamiseen.

Kenelle?

Kenelle Innovaatioseteli on?

Innovaatioseteli uusille ja vanhemmillekin yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea, johon tarvitaan ulkopuolista osaamista.

Ideassa on tärkeää, että sillä on kansainvälinen potentiaali.

Seteliä voi käyttää mm. idean vaatimien digitaalisten palveluiden suunnitteluun, kehittämiseen ja testaamiseen.

Milloin?

Milloin Innovaatiosetelin voi saada?

Innovaatioseteli sopii yrityksellesi hyvin, kun haluat nopeasti edistää ideastasi konkretiaa.

Innovaatiosetelillä ostettavilla palveluilla saat nopeasti ulkopuolisen asiantuntijan tai asiantuntijoiden tiimin mukaasi kehittämään liiketoimintaasi.

Web Design

Miten Ränch voi auttaa Innovaatiosetelin kanssa?

Ränch on kokenut kumppani auttamaan yritystäsi hyödyntämään Innovaatiosetelin mahdollisuudet ja kehittämään ideastasi setelin avulla uutta kasvavaa liiketoimintaa ✌️

Olemme mukanasi Innovaatioseteliä koskien aina ideasi jalostusksesta hakemuksen tekemiseen ja loppuraportin jättämiseen.

Olemme parhaimmillamme Innovaatioseteli-hankkeessa jos ideasi voi hyötyä digitaalisten palvelujen kuten verkkosivujen, verkkokauppojen ja verkkokurssien suunnittelusta tai kehityksestä.

Autamme myös brändistrategian ja markkinointisuunnitelman rakentamisessa. Lisäksi toteutamme sisältöjen kuten videoiden ja valmennusten kautta uusia tuote- ja palvelukokonaisuuksia 🎨

Mitä seuraavaksi?

Kaikki alkaa ilmaisesta Innovaatioseteli-konsultaatiosta 👇

Ihan ensimmäinen askel on katsoa yhdessä ideaasi ja arvioida onko Innovaatioseteli sille oikea jatkojalostuksen työkalu ja onko Ränch teille oikea kumppani.

Jos planeetat osuu kohdilleen, niin saat meistä idearikkaan, sitoutuneen ja joustavan kumppanin auttamaan yritystäsi läpi Innovaatioseteli-hankkeen ja sen yli 🚀

Illuminated Rock

Varaa 30 min videopuhelu kanssamme

YRITTÄJÄN MARKKINOINTIVINKIT

Tilaa kerran kuussa ilmestyvät blogit  suoraan sähköpostiisi

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube